Klantervaringen


Simone

"Hallo Noor, ik heb met jou gesproken en ik ben nog steeds verbaasd over wat een wijze vrouw jij bent. Mijn gesprek was mooi maar ook confronterend en zeker verhelderend. Groetjes, Simone"

4.5

22 augustus 2021

Noor
4.4

Op basis van 34 beoordelingen

Corrie

"Hoi Tess & Finn, het consult was overzichtelijk en duidelijk. Ik ben goed aan het oefenen. Helemaal top. Liefs, Corrie"

4

21 augustus 2021

Tess & Finn
4.45

Op basis van 30 beoordelingen

Marieke

"Hallo Abel, je bent sprankelend goed in je vak met een ongelofelijke mediamieke gave. Bedankt voor de recht door zee reading. Ik kon me in alles terugvinden. Groetjes, Marieke"

4.5

21 augustus 2021

Abel
4.5

Op basis van 24 beoordelingen

Lieve

"Hoi Sylvia, dank je wel dat je zo eerlijk en zuiver bent geweest. Je voelt alles prima aan en geeft me de kracht om door te gaan. Je bent echt een topper. Liefs, Lieve"

4.5

20 augustus 2021

Sylvia
4.35

Op basis van 40 beoordelingen

Loretta

"Hoi Madelief, een prachtig consult, je bent een wijze vrouw, je weet zeer goed waar je over praat. Een echte aanrader als je tegen de waarheid kunt. Bedankt. Liefs, Loretta"

4.5

20 augustus 2021

Madelief
4.3

Op basis van 39 beoordelingen

Vicky

"Hallo Inez & Maarten, jullie zijn een baken in de zee voor grote en kleine vragen, komen direct ter zake en geven je snel en helder gericht inzicht. Jullie maken de wereld een stukje mooier. Liefs, Vicky"

4.5

19 augustus 2021

Inez & Maarten
4.35

Op basis van 37 beoordelingen

Clarissa

"Hallo Dakota, je hebt me waardevolle adviezen gegeven. Je voelt heel goed aan en in wat voor fase je in je leven zit. Het is fijn om met jou te praten, ik ben je heel dankbaar. Lieve groetjes, Clarissa"

4.5

19 augustus 2021

Dakota
4.35

Op basis van 39 beoordelingen

Betty

"Hoi Violette, het was een heel leuk gesprek en heel verhelderend. Herken mezelf hierin, en ik steek er ook nog wat van op ook. Bedankt. Liefs, Betty"

4

18 augustus 2021

Violette
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Marika

"Hoi Esther, dank je wel voor jouw duidelijke antwoorden. Hier kan ik wat mee. Liefs, Marika"

4

18 augustus 2021

Esther
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Jessie

"Hi Anja, bedankt voor jouw eerlijke en duidelijke kaartlegging. Alles wat je zei klopte precies, alsof je alles van vooraf al wist. Je mag me zeker zeer binnenkort terug verwachten. Liefs, Jessie"

4.5

17 augustus 2021

Anja
4.3

Op basis van 38 beoordelingen