Klantervaringen


Sofie

"Hi Boaz & Davey, dit is goed voor mij geweest, ik heb het gevoel dat ik weer verder kan en dat er nieuwe deuren voor mij open gaan. Bedankt ook voor de inzichten. Groetjes, Sofie"

5

Philipp

"goed"

5
Abel
4.9

Willemijn

"Ik heb een mooi gesprek met LeiLani mogen hebben. Het voelde heel goed aan, een extra bedankje hier is zeker op zijn plaats. Liefs van Willemijn"

4

Asley

"Wat een mooie mens ben jij Storm. De inzet om anderen te helpen super gewoon. Voelt geweldig aan. Tot snel. Liefs, Asley"

4
Storm
4.7

Paulina

"Hoi Boaz & Davey, niet alleen kaarten lezen maar goede tips/adviezen die je goed kunt gebruiken om verder te gaan. Hartstikke bedankt. Liefs, Paulina"

5

Stefanie

"Net een heerlijk gesprek gehad met Madelief, ondanks dat ik niet zo'n duidelijke vraag had wist zij binnen een paar minuten, mijn verleden en heden te weerspiegelen met de kaarten die zij legde. Groetjes, Stefanie"

5

Sofia

"Hoi Boaz, & Davey, ik heb regelmatig contact met jullie en altijd blijven jullie bij je voorspellingen. De situatie en personen worden zo nauwkeurig beschreven dat het bijna eng is. Bedankt voor alles en ik kom snel nog eens terug. Liefs, Sofia"

5

Hendrien

"Hoi Mila, je hebt me al door ettelijke dieptepunten heengetrokken, alles wat je zag is uitgekomen. Je bent echt een prachtig mens. Groet, Hendrien"

5
Mila
4.6

Bettina

"Hoi Haya & Jasper, jullie zijn echt super, en geven mij duidelijke antwoorden en een veilig gevoel. Liefs, Bettina"

5