Klantervaringen


Lydia

"Hoi Lya & Leon, fijn gesprek merci voor jullie advies en ik ga de tip zeker gebruiken en dan het zeker makkelijker gaan om het los te laten. Groetjes, Lydia"

5

Wilma

"Super geen nonsens je wordt terug in je kracht gezet. Dank je wel Anja. Liefs, Wilma"

5
Anja
4.6

Berta

"Hoi Haya & Jasper, wat zijn jullie buitengewoon goed. Er zit enorm veel waarheid in hetgeen jullie vertelden en jullie en zeker en vast verheldering rond bepaalde dingen. Groetjes, Berta"

4

Ronald

"Hallo Richard, voor mij ben jij echt de beste Paragnost die er bestaat. Duidelijk en eerlijke antwoorden. Een mens mag zich gelukkig prijzen met jouw input. Groetjes, Ronald"

5

Ben

"Fijne warme personen met een mooie energie, sterke energie, hun gevoelens en woorden zijn puur en sterk. Groetjes, Ben"

5

Fred

"Zoals jij situaties aanvoelt Noor onvoorstelbaar. En je komt dan ook nog met concrete adviezen. Echt een aanrader. Groet, Fred"

5
Noor
4.8

Jeanette

"Hoi Anja, dank je wel voor ons fijne gesprek, bedankt ook voor de openhartigheid. Ik heb nu de moed om door te gaan met datgene waar ik al langer mee bezig ben. Liefs, Jeanette"

5
Anja
4.6

Misty

"Wat een geweldig consult, dank je wel Sylvia. Ik neem binnenkort weer contact met jou op. Groetjes, Misty"

5
Sylvia
4.7

Anoniem

"Lieve Sylvia, wat heb je mij een mooie tarot reading gegeven. Veel van wat je zei kon ik plaatsen, ik begrijp nu meer van wat er speelt. Dank."

4
Sylvia
4.7

Ida

"Hoi Lya & Leon, Alles ging zoals ik had gehoopt, mijn ex was ineens rustig en uiteindelijk is alles gelopen zoals jullie hebben gezegd. Groetjes, Ida"

5