Over ons


Hoe we werken

Als toonaangevende specialist in online helderziendheid en spirituele coaching bieden we onze klanten op Astrostar.nl een selectie van consultants met één idee in gedachten: u helpen de antwoorden te vinden die u nodig hebt om een beter spiritueel welzijn te bereiken. Sinds onze lancering is het werk dat we doen aan Astrostar.nl gericht op twee assen: het kiezen van de juiste visionairs voor onze klanten en ervoor zorgen dat we zo beschikbaar mogelijk zijn om altijd aan uw zijde te zijn.

Persoonlijke ontwikkeling, liefde, relatieproblemen, financiële toekomst: deze belangrijke aspecten van uw dagelijkse leven verdienen aandacht. U hebt antwoorden nodig, en deze moeten van de beste helderzienden komen. Daarom selecteren we op Astrostar.nl onze consultants op basis van hun erkende specialiteit.

We zijn niet alleen een lijst van helderzienden, we onderzoeken en volgen het werk van honderden kandidaten om u alleen de best beoordeelde en erkende consulenten aan te bieden in de velden die voor u belangrijk zijn.

About us

Een aanbieding op maat voor iedereen

Helderziendheid is een persoonlijke wetenschap, waarin alles anders wordt uitgedrukt, afhankelijk van de persoon en zijn of haar spirituele profiel. Daarom hebben we twee soorten aanbiedingen waarmee u verbinding kunt maken met een medium op de manier die het beste bij u past: via livechat of via een e-mailconsult. Wilt u direct en snel antwoord? Dan is livechat iets voor u! Zet uw gesprek zo lang voort als u wilt. Neemt u graag de tijd en heeft u een nauwkeurig en volledig antwoord nodig? Dan voldoen e-mailconsultaties aan uw wens.

Online helderziendheidsreferentie

97,9%
positieve reviews

Verschillende contactopties

Vertrouwelijkheid verzekerd

We proberen onszelf altijd te verbeteren om onze klanten het beste te kunnen bieden. Onze website is het resultaat van het onvermoeibare werk van onze consulenten, moderators en klantenservice. Als u een idee, een vraag of een suggestie heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om onze site elke dag een beetje beter te maken!