Onze service

Bij astrostar.nl helpen wij u met het vinden van de juiste antwoorden op uw vragen en twijfels. Bij ons kunt u uw levensvragen beantwoord krijgen! Bij astrostar.nl kun je communiceren met mediums, paragnosten, helderzienden, kaartleggers en coaches die u verder helpen bij uw persoonlijke groei door u meer inzicht en duidelijkheid te geven. Hierdoor kunt u weer vooruit en weet u wat u te doen staat, en welke stap of stappen u kunt nemen.

Find the answers

Kosten

Uw registratie op astrostar.nl is volledig gratis en vrijblijvend. astrostar.nl is niet gebaseerd op een abonnement of systeem voor automatische verlenging. astrostar.nl biedt een dienst aan om u in contact te brengen met consulenten via een directe chat of een e-mailconsult. De werking van de chat is heel eenvoudig: zodra de consulent deelneemt aan de chat, betaalt u per minuut. De kosten per minuut van een consultant kunnen variëren, afhankelijk van de prijs die wordt weergegeven op het profiel van de consulent, met een minimum van 60 credits per minuut en een maximum van 150 credits per minuut. Om een ​​chat te starten, dient u credits te hebben die u in de vorm van CreditPacks kunt kopen door een van de betalingsmethoden te kiezen die op de site worden aangeboden. Er zijn minimaal 180 credits nodig om een ​​chat te starten. De kosten van een e-consult zijn afhankelijk van het aantal vragen dat u wilt stellen (en dus het aantal antwoorden dat u wilt ontvangen): 1, 3 of 5 vragen.

Om u in alle rust te laten ontdekken hoe onze site werkt, bieden wij u 180 gratis credits aan wanneer u zich registreert en vervolgens 180 gratis credits wanneer u uw e-mailadres verifieert via de link die naar u is verzonden. Deze credits kunnen alleen in één chat, met één consulent, worden gebruikt. Om verder te chatten, dient u zelf nieuwe credits aan te schaffen.

Creditpack Credits Prijs
10 minuten 600 € 12,50
25 minuten 1500 € 29,95
50 minuten 3000 € 54,95
100 minuten 6000 € 99,95
250 minuten 15000 € 224,50
Voordelen astrostar.nl
Gratis eerste kennismakingschat
Antwoorden op maat
Meerdere specialisten per thema
Betrouwbare consulenten exclusief bij astrostar.nl
Binnen 24 uur advies per mail
Alle vragen worden van een antwoord voorzien
Klantenservice telefonisch te bereiken voor al uw vragen
Scherpe tarieven
Anoniem en vertrouwelijk
Erkende ervaring

Waarom astrostar.nl ? Simpel!

astrostar.nl is betrouwbaar en veilig

Uiterst klantvriendelijk gebruiksgemak

Gescreende en gemonitorde consulenten

We bieden maatwerk en gemak met onze uitgebreide functionaliteiten

Een eerste consult met een ervaren en erkend medium nodig? Meld uzelf direct aan voor een gratis kennismaking.

Gratis Registreren