Hoe het werkt


Kies een mediumprofiel
Koppelen
Koop credits

1. Kies uw medium

Op de homepage vindt u een lijst met de verschillende mediums op de website. Deze streng geselecteerde consulenten hun vaardigheden en gaven tot uw beschikking. Elke consulent heeft één of meerdere specialismen waarin zijn of haar talent wordt erkend en heeft een speciaal focusgebied: liefde, carrière, loslaten, stress verminderen, persoonlijke ontwikkeling... Uw vragen worden beantwoord! U kunt ook op specialisme zoeken door het onderwerp te selecteren dat u in het bijzonder interesseert.

2. Kies hoe u contact opneemt met uw medium

De juiste consulent gevonden? Perfect! U kunt nu kiezen op welke manier u contact wilt opnemen. Bij astrostar.nl bieden we onze klanten twee opties: chats of consultaties via e-mail.

Livechat

In een chat spreekt u in realtime met het medium van uw keuze in de vorm van directe berichten. Een chat kan van enkele minuten tot een uur of langer duren! Het hangt allemaal af van uw wensen en de beschikbaarheid van het medium - er is geen tijdslimiet! Dit is een echt gesprek, met de zekerheid van vertrouwen en de volledige aandacht van uw consulent. Stel elke vraag die u dwarszit en krijg onmiddellijk antwoord.

E-mailconsult

Kies het aantal vragen dat u wilt stellen (van 1 tot 5) en vul het verbindingsformulier in. U wordt eerst gevraagd om achtergrondinformatie te verstrekken, zodat de consulent uw situatie beter kan begrijpen. Schrijf dan uw vraag of vragen op het formulier. Verzenden en klaar! De consulent zal u binnen 24 uur (uiterlijk 48 uur na uw vragen) antwoorden. U vindt deze antwoorden op het tabblad "Mijn e-mailconsultaties".

3. Hoeveel kost het?

Om te kunnen profiteren van alle diensten van: site, dient u credits te hebben. Credits zijn verkrijgbaar in pakketten van 600 tot 15.000 credits. Kies een pakket op basis van uw wensen en behoeften. Ze stellen u in staat om live te spreken (chatten) met een consultant, of om een e-mailconsultatie uit te voeren door 1 tot 5 vragen naar keuze te stellen. Uw loyaliteit wordt beloond, want hoe groter het CreditPack is dat u aankoopt, hoe meer credits u krijgt!

Registreren

Een eerste consult met een ervaren en erkend medium nodig? Meld uzelf direct aan voor een gratis kennismaking.