Klantervaringen


Larissa

"Hi Tess & Finn, super gesprek met jullie gehad. Jullie eerlijkheid en directheid zijn ontzettend fijn. Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Liefs, Larissa"

5

05 januari 2022

Tess & Finn
4.5

Op basis van 43 beoordelingen

Marian

"Hoi Abel, ik ervaar de gesprekken met jou als inzicht gevend en verhelderend. Het draagt bij aan mijn spirituele ontwikkeling. Dank daarvoor. Groetjes, Marian"

5

05 januari 2022

Abel
4.55

Op basis van 38 beoordelingen

Wilbert

"Hallo Sylvia, dank je wel voor de mooie woorden. Er zit heel veel waarheid in en ik neem het zeker mee naar de toekomst. Ik kom snel nog eens terug want ik heb nog een aantal vragen voor jou. Groet, Wilbert"

5

04 januari 2022

Sylvia
4.4

Op basis van 53 beoordelingen

Marika

"Hi Madelief, je voelt goed in, weet precies waar het over gaat en je voelt ook ook goed wat iemand nodig heeft. Liefs, Marika"

5

04 januari 2022

Madelief
4.4

Op basis van 53 beoordelingen

Ann

"Hoi Dakota, bedankt voor jouw oprechtheid, jouw kaartlegging en de bevestiging die ik heb gekregen. Liefs, Ann"

5

03 januari 2022

Dakota
4.4

Op basis van 52 beoordelingen

Rianne

"Hoi Inez & Maarten, bedankt om mij opnieuw met goede raad bij te staan. Mijn angst, onzekerheid staken de kop op. Jullie zijn recht door zee, sympathiek, lief maar ook kanjers op jullie vakgebied. Groetjes, Rianne"

5

03 januari 2022

Inez & Maarten
4.4

Op basis van 50 beoordelingen

Lisa

"Hoi Esther, ik ben tijdens het gesprek met jou weer rustig geworden mede door de energie die je uitstraalt. Ik wil jou daar voor bedanken en ik kom zeker nog eens terug bij jou. Liefs, Lisa"

5

02 januari 2022

Esther
4.35

Op basis van 51 beoordelingen

Sterretje

"Hoi Violette, bedankt voor het gesprek. Ik ben heel erg opgelucht dat ik alles bij je kwijt kon je hebt me heel erg op weg geholpen met jouw advies. Je voorspellingen waren goed en alles wat je beschreef paste bij mij. Groetjes, Sterretje"

5

02 januari 2022

Violette
4.35

Op basis van 51 beoordelingen

Pipa

"Hi Anja, dank je wel voor de tip, ik ben benieuwd hoe hij toenadering gaat zoeken, als ik hem blijf negeren. Liefs. Pipa"

5

01 januari 2022

Anja
4.4

Op basis van 52 beoordelingen

Lonneke

"Hoi Haya & Jasper, helder en duidelijk , ik zit goed in mijn gevoelens en in wat ik zie. Leef in het nu maar kijk uit wat er allemaal gaat komen. Echt een aanrader. Bedankt, Lonneke"

5

01 januari 2022

Haya & Jasper
4.4

Op basis van 52 beoordelingen