Klantervaringen


Rozemarie

"Hoi Richard, dank je wel voor jouw geduld en de iedere keer weer duidelijke uitleg. Ook al vraag ik dingen steeds weer opnieuw. Liefs, Rozemarie"

4

Chanelle

"Hi Kaleo, je hebt je helemaal correct ingevoeld, alles klopte wat je hebt gezegd tijdens ons consult. Je bent een kanjer. Groeten Chanelle"

4
Kaleo
4.7

Jacobine

"Hoi Ivo, je bent een topmedium, voordat ik ook maar iets kon zeggen begon hij al te vertellen. Hij neemt ruim de tijd voor je en is eerlijk. Liefs, Jacobine"

4
Ivo
4.7

Heleen

"Je had het heel goed gezien Ivo de verandering in de liefde de vernieuwing van de woning. Helemaal sprakeloos. Liefs, Heleen"

4
Mark
4.7

Oliver

"Ivo ik wilde jou bedanken voor de mooie woorden, hier kan ik echt iets mee. Dit gesprek was rust gevend voor mij. Groet, Oliver"

5
Ivo
4.7

Nienke

"Ik heb Mila vandaag voor de eerste keer gesproken, je kunt goed invoelen en wist de dingen precies te benoemen. Dank voor alles. Liefs, Nienke"

5
Mila
4.6

Dave

"Hallo Leilani, dank voor al het luisteren en het vertrouwen dat je me geeft. Er zijn gelukkig nog altijd eerlijk consulenten en een betrouwbare lijn. Groet, Dave"

4

Tooske

"Bedankt Noor voor dit heldere gesprek, waardoor ik de angst los kan laten en in mijn kracht kan staan. Liefs, Tooske"

5
Noor
4.8

Helma

"Jij hebt mij geweldig gecoacht, onduidelijkheden werden duidelijker, mijn onzekerheid ebde weg. Mijn ingewikkelde leven is ontward. Helma"

4
Esther
4.7

Kisha

"Hoi Inez & Maarten, bedankt voor de mooie en pure reading. Ik zie gelukkig weer licht aan het einde van de tunnel. Lieve groet, Kisha"

5