Klantervaringen


Oliver

"Ivo ik wilde jou bedanken voor de mooie woorden, hier kan ik echt iets mee. Dit gesprek was rust gevend voor mij. Groet, Oliver"

5

31 mei 2022

Ivo
4.5

Op basis van 49 beoordelingen

Evie

"Jullie gaan echt de diepte in en komen tot de kern van de zaak. Dus als je goed advies wilt en patronen doorbreken, dan raad ik zeker Lya & Leon aan. Liefs, Evie"

5

31 mei 2022

Lya & Leon
4.55

Op basis van 59 beoordelingen

Inge

"Bedankt voor jullie mooie inzichten. Ik heb weer veel meer zelfvertrouwen daardoor, en ik hoef zeker niet meer bang te zijn. Het was een heel bijzonder consult Boaz & Davey. Liefs, Inge"

5

30 mei 2022

Boaz & Davey
4.6

Op basis van 61 beoordelingen

Tooske

"Bedankt Noor voor dit heldere gesprek, waardoor ik de angst los kan laten en in mijn kracht kan staan. Liefs, Tooske"

5

30 mei 2022

Noor
4.6

Op basis van 63 beoordelingen

Pauline

"Ik kreeg helder en eerlijk antwoord. Ik kan morgen vol vertrouwen hierop doorpakken. Lief aardig en betrokken. Zeker een tot ziens. Veel Liefs, Pauline"

5

29 mei 2022

Tess & Finn
4.65

Op basis van 58 beoordelingen

Tanja

"Enorm veel informatie, helder, direct en duidelijk. Je bent een fijn mens Abel. Liefs, Tanja"

5

29 mei 2022

Abel
4.7

Op basis van 54 beoordelingen

Liza

"Met moet en vertrouwen weer verder. Dank je wel voor de snelle en duidelijke antwoorden. Liefs, Liza"

5

28 mei 2022

Madelief
4.5

Op basis van 69 beoordelingen

Niels

"Hallo Sylvia, zal het niet snel zeggen maar het gesprek dat ik met jou heb gehad heeft mijn ogen geopend en ik ben jou daar zeer dankbaar voor. Groet, Niels"

5

28 mei 2022

Sylvia
4.5

Op basis van 69 beoordelingen

Jolie

"Heerlijke babbel, snel en straight to the point, dank jullie wel. Groetjes, Jolie"

5

27 mei 2022

Inez & Maarten
4.55

Op basis van 66 beoordelingen

Fran

"Zo lief en zo sympathiek. Ook bij het juiste eind. Hoe het verder zal gaan, zien we wel. Het komt zoals het komt. Liefs, Fran"

5

27 mei 2022

Isa
5

Op basis van 5 beoordelingen