Klantervaringen


Klara

"Hoi Noor, net een fijn consult met jou gehad. Je bent warm, zuiver en concreet en helder in jouw antwoorden. Dank voor alles. Groetjes, Klara"

4
Noor
4.8

Loesje

"Hoi Mark, dat je heel lief bent wist je waarschijnlijk al. Maar je bent ook oprecht en eerlijk en je hebt ook gelijk dat je me wakker schudde uit liefde. Te zijner tijd komt het goed en komt er goed nieuws voor mij. Ik heb er alle vertrouwen in. Liefs, Loesje"

4
Mark
4.7

Elbert

"Hoi Leilani, wat ben jij altijd oprecht. Ik kom van ver maar wat jij mij heb laten zien, wat het leven mij nog allemaal te bieden heeft is geweldig. Heel erg bedankt voor alles. Groet, Elbert"

4

Bret

"Hallo Anne, fijn je gesproken te hebben. Je geeft duidelijke en heldere adviezen op een prettige manier. Groet, Bret"

4
Anja
4.6

Jolien

"Hoi Richard, ik vond de dingen die je zei heel goed, snel en helder. Je bent daarnaast ook een hele fijne gesprekspartner. Groetjes, Jolien"

5

Bernard

"Hallo Inez & Maarten, wat hadden wij een gesprek op zielsniveau, het was ontroerend en ik heb veel nieuws gekregen van jullie. Hartelijk dank daarvoor. Groet, Bernard"

4

Simone

"Hallo Noor, ik heb met jou gesproken en ik ben nog steeds verbaasd over wat een wijze vrouw jij bent. Mijn gesprek was mooi maar ook confronterend en zeker verhelderend. Groetjes, Simone"

5
Noor
4.8

Monika

"Hoi Madelief, je bent echt super en je geeft mij duidelijk antwoord en een veilig gevoel. Tot snel weer. Liefs. Monika"

5

Bram

"Hoi Ivo, je bent een echte helper de antwoorden weet men zelf vaak ook wel maar in de hectiek en in een vol hoofd kan men niet relativeren en dan help jij daarbij. Super blij met jou. Groet, Bram"

5
Ivo
4.7