Klantervaringen


Richard

"Hoi Tess & Finn, jullie zijn eerlijk, trouw en stabiel in wat jullie delen, zien of voelen. Bedankt voor jullie luisterend oor en jullie spirituele blik. Groet, Richard"

4

07 juli 2021

Tess & Finn
4.45

Op basis van 22 beoordelingen

Lies

"Hallo Abel, bedankt voor het oprechte en fijne gesprek met jou. Je beantwoordde mijn vragen zuiver en gaf ook duidelijke informatie over mijn situatie. Groetjes, Lies"

4

07 juli 2021

Abel
4.55

Op basis van 17 beoordelingen

Jasmijn

"Hoi Madelief, bedankt voor het super goede, eerlijke en niet zweverige gesprek dat we vandaag hebben gehad. Wat je mij wist te vertellen, klopte helemaal. Groetjes, Jasmijn"

4

06 juli 2021

Madelief
4.3

Op basis van 32 beoordelingen

Vera

"Hoi Sylvia, jouw voorspellingen zijn oprecht, kundig, betrouwbaar en zuiver. Meer kun je als mens met vragen niet verlangen. Liefs, Vera"

4.5

06 juli 2021

Sylvia
4.4

Op basis van 32 beoordelingen

Lydia

"Dank je wel voor het gesprek Dakota. Je hebt me super helder advies gegeven. Ik kan weer verder. Ik ervaar het consult als zeer bijzonder. Liefs, Lydia"

4.5

05 juli 2021

Dakota
4.35

Op basis van 32 beoordelingen

Celine

"Hallo Inez & Maarten, ik ben enorm onder de indruk van wat jullie mij konden vertellen, alles klopte tot in detail. Echt een superfijn gesprek gehad. Dank jullie wel. Liefs, Celine"

4.5

05 juli 2021

Inez & Maarten
4.3

Op basis van 30 beoordelingen

Beatrice

"Dank je wel voor het mooie consult. Je hebt me weer met mijn twee voeten op de grond gezet. Zo fijn en ik ben zo dankbaar om met je te mogen kletsen. Lieve groet, Beatrice"

4

04 juli 2021

Esther
4.3

Op basis van 31 beoordelingen

Willemina

"Hallo Violette, wat ben jij toch goed met invoelen. Je laatste voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent een aanrader voor iedereen, die op zoek is naar een eerlijk, oprecht en zuiver medium. Mijn diepste respect voor jou. Groetjes, Willemina"

4.5

04 juli 2021

Violette
4.3

Op basis van 31 beoordelingen

Marcel

"Hoi Anja, je hebt me heel sterk aangevoeld. Dank je wel voor alles, je hebt een hele mooie gave, en een luisterend oor. Groetjes, Marcel"

4

03 juli 2021

Anja
4.3

Op basis van 31 beoordelingen

Cindy

"Hallo Haya & Jasper, jullie zijn een baken in de zee voor grote en kleine vragen. Komen direct ter zake en geven snel helder gericht inzicht. Dat maakt de wereld een stukje mooier. Liefs, Cindy"

4.5

03 juli 2021

Haya & Jasper
4.3

Op basis van 31 beoordelingen