Klantervaringen


Klara

"Hoi Noor, net een fijn consult met jou gehad. Je bent warm, zuiver en concreet en helder in jouw antwoorden. Dank voor alles. Groetjes, Klara"

4

09 september 2021

Noor
4.4

Op basis van 34 beoordelingen

Jannie

"Hallo Boaz & Davey, heel erg bedankt voor jullie duidelijkheid, de mooie kaartlezing en de voorspelling. Erg zuiver en tot de details herkenbaar. Groetjes, Jannie"

4.5

09 september 2021

Boaz & Davey
4.4

Op basis van 32 beoordelingen

Kirsten

"Hallo Abel, ik heb je gisteren gesproken en ik wil je bedanken voor je eerlijke en duidelijke taal. Het gesprek was direct en rechtuit. Liefs, Kirsten"

4.5

08 september 2021

Abel
4.5

Op basis van 24 beoordelingen

Adriana

"Lieve Tess & Finn, bedankt voor alles jullie zijn kanjers en ik heb weer zin in het leven na wat er allemaal is gebeurd. Jullie hebben mij goed geholpen en bijgestaan. Groetjes, Adriana"

4.5

08 september 2021

Tess & Finn
4.45

Op basis van 30 beoordelingen

Hanne

"Dank je wel Madelief, de kern van mijn vraag werd beantwoord en daar ben ik jou uitermate dankbaar voor. Groetjes, Hanne"

4.5

07 september 2021

Madelief
4.3

Op basis van 39 beoordelingen

Lien

"Hallo Sylvia, ik heb een fijn gesprek met jou gehad. Ik hoop ook dat alles goed gaat komen. Maar ik twijfel er niet aan dat dat ook gaat gebeuren. Liefs, Lien"

4.5

07 september 2021

Sylvia
4.35

Op basis van 40 beoordelingen

Marieke

"Hallo Inez & Maarten, dank voor de verhelderende woorden. Ik heb er veel van geleerd en ik wil jullie ook bedanken voor de lieve woorden en natuurlijk de de tijd die jullie voor mij hebben genomen. Liefs, Marieke"

4.5

06 september 2021

Inez & Maarten
4.35

Op basis van 37 beoordelingen

Bennie

"Hallo Dakota, wat een wijze vrouw ben jij. Ik heb veel energie gekregen van ons gesprek. Klopt allemaal. Het komt allemaal uit wat zij zegt. Geweldig gewoon. Groetjes, Bennie"

4.5

06 september 2021

Dakota
4.35

Op basis van 39 beoordelingen

Fred

"Hoi Esther, recht door zee, het hart op de goede plek, dat is precies wat ik nodig heb. Het was een fijn gesprek. Groet, Fred"

4

05 september 2021

Esther
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Amanda

"Hoi Violette, zoals jij had voorspeld en er komt alleen maar moois voor terug. Het wordt nu steeds meer zichtbaar. Je bent een aanrader voor iedereen. Groetjes, Amanda"

4

05 september 2021

Violette
4.3

Op basis van 38 beoordelingen