Klantervaringen


Ruud

"Hoi Lya & Leon, dank voor de wijze adviezen. Ik ben helemaal tevreden met de eerlijke informatie, er wordt helemaal niets verzonnen. Groet, Ruud"

4

Marika

"Noor voelt goed in, weet precies waar het over gaat en voelt ook goed aan wat je nodig hebt. Als je een goed en betrouwbaar medium zoekt praat dan eens met haar. Liefs, Marika"

5
Noor
4.8

Karin

"Hallo Violette, er is een hele mooie voorspelling uitgekomen. Het duurde iets langer dan we dachten maar het gebeurde precies zoals jij het vertelde. Liefs, Karin"

5

Cinty

"Lieve Esther, ik heb al verschillende keren met jou gesproken, en je geeft overal antwoord op. Ik heb echt vertrouwen in jou en hoop je snel weer te spreken. Liefs, Cinty"

4
Esther
4.7

Lisanne

"Hoi Inez & Maarten, ik kwam voor een peptalk maar ik kreeg veel meer dan dat. Dankzij ons gesprek ben ik me enorm bewust van wat ik doe en ook hoe ik het mag aanpakken. Super bedankt, dit heeft mij enorm goed gedaan. Liefs, Lisanne"

4

Sophie

"Hoi Noor, je bent warm en spontaan. Je doet het prima en we hebben zeker concrete duidelijke antwoorden gegeven. Liefs, Sophie"

5
Noor
4.8

Lisa

"Hallo Violette, wat een ontzettend fijn gesprek. Hele heldere en duidelijke antwoorden en hele fijne tips gekregen. Dank je wel en zeker tot snel. Groetjes, Lisa"

4

Johan

"Inez & Maarten voelden heel goed aan met welk karakter ze te maken hadden. Ze zijn straight to the point en strooien niet met een overvloed aan woorden, en dat maakt hen geloofwaardig. Groet Johan"

4

Bianca

"Je hebt me veel inzichten gegeven, ik had dat echt even nodig om weer alles in perspectief te zien. Kom snel weer bij je terug. Liefs, Bianca"

4
Esther
4.7

Sabine

"Hoi Storm, je zag meteen wat er speelt, over verleden en toekomst. Je zag ook dat de liefde van mijn leven terugkomt. Positieve kaarten op alle vlakken. Bedankt en veel liefs, Sabine"

5
Storm
4.7