Klantervaringen


Karine

"Hoi Anja, ik sprak je enige tijd geleden en alles wat je voorspelde is nu uitgekomen. Nu begrijp ik ook wat je destijds bedoelde. Je bent echt heel goed, ik sta versteld. Dank je wel. Groetjes, Karine"

4.5

04 september 2021

Anja
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Mathilda

"Hoi Haya & Jasper, bedankt voor het mooie gesprek. Jullie zijn eerlijk en draaien niet om de waarheid te zeggen. De voorspellingen waren helder en zuiver. Duizend maal dank. Groetjes, Mathilda"

4.5

04 september 2021

Haya & Jasper
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Liakke

"Een heel fijn gesprek gehad ! Was bijzonder aardig en stelde mij gerust. Ga nog zeker eens contact met haar opnemen want vond het een bijzondere ervaring "

2.5

04 september 2021

Sylvia
4.35

Op basis van 40 beoordelingen

k janssen

"Een bijzonder fijne ervaring vond ik het "

5

04 september 2021

Boaz & Davey
4.4

Op basis van 32 beoordelingen

k janssen

"Een bijzonder fijne ervaring vond ik het "

5

04 september 2021

Boaz & Davey
4.4

Op basis van 32 beoordelingen

Monica

"Hoi Richard, wederom heb je weer eens gelijk. Zoals je al aangaf dat ik met hem zou trouwen, het is ook echt gebeurd. Ik heb alle vertrouwen in wat je zegt. Groetjes, Monica"

4.5

03 september 2021

Richard
4.35

Op basis van 39 beoordelingen

Marjan

"Hoi Storm, dank je wel voor de heldere woorden. Ik heb er veel van geleerd en inzichten erdoor gekregen en ik wil je uit het diepste van mijn hart super bedanken voor alle lieve woorden . Mij zal je zeker vaker horen. Groetjes, Marjan"

4.5

03 september 2021

Storm
4.35

Op basis van 41 beoordelingen

Naomie

"Hoi Storm, ik heb net een gesprek met jou gehad, je bent duidelijk in jouw antwoorden, en aan de antwoorden die je krijgt heb je ook echt iets aan. Ik heb vertrouwen in jou, en ik kom zeker eens terug. Groetjes, Naomie"

4.5

02 september 2021

Storm
4.35

Op basis van 41 beoordelingen

Wiske

"Hallo Leilani, door jou krijg ik altijd een enorme rust over me heen als ik je gesproken heb. In elke situatie weet je heel goed te verwoorden wat ik moet doen als ik het even niet meer weet. Mijn dank ik groot. Groet, Wiske"

4.5

02 september 2021

Leilani
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Donny

"Hoi Lya & Leon, ik had een vraag over mijn werk en carrière en daar hebben jullie mij heel goed bij geholpen, en ook over dat ik mannen val en hoe ik dit moet communiceren met familie die anti homo zijn. Dank jullie wel. Groetjes, Donny"

4.5

01 september 2021

Lya & Leon
4.35

Op basis van 30 beoordelingen