Klantervaringen


Simone

"Hallo Ivo, fijn dat je mij geholpen hebt hoe ik het beste me een narcistische leidinggevende om kan gaan Het heeft mij geleerd grenzen te trekken. Liefs, Simone"

4.5

01 september 2021

Ivo
4.05

Op basis van 19 beoordelingen

Marie-Louise

"Hoi Boaz & Davey, bedankt voor jullie eerlijke en duidelijke kaartlegging. Alles wat jullie vertelden klopte, alsof jullie al wisten wat ik wilde vragen. Groetjes, Marie-Louise"

4.5

31 augustus 2021

Boaz & Davey
4.4

Op basis van 32 beoordelingen

Stefanie

"Hallo Noor, voor het eerst bij een medium geweest. Het contact was goed en je hebt eerlijke antwoorden op mijn vragen gegeven. Ik heb nu stof genoeg om over na te denken. Het was een unieke ervaring. Dank je wel. Liefs, Stefanie"

4.5

31 augustus 2021

Noor
4.4

Op basis van 34 beoordelingen

Afra

"Hoi Tess & Finn, ik plaats heel graag mijn ervaring met jullie, het was namelijk bijzonder goed. Zomaar uit het niets pakten jullie precies op wat er speelde en gaven mij wijze inzichten en advies mee. Het was echt super. Liefs, Afra"

4.5

30 augustus 2021

Tess & Finn
4.45

Op basis van 30 beoordelingen

Heidi

"Hallo Abel, jouw aanpak is van onschatbare waarde. Met je rust en je duidelijke communicatie benoem je eerst de zaken waar het om gaat bij de betrokken personen Daarna geef je aan hoe je het beste om kunt gaan met de complexe situaties. Dank. Groetjes, Heidi"

4.5

30 augustus 2021

Abel
4.5

Op basis van 24 beoordelingen

Hannie

"Hoi Sylvia, ik heb jij een vraag gesteld over de liefde, die werd duidelijk, helder en herkenbaar uiteengezet over wat er gebeurd is en wat er nog komen gaat. Dank je wel. Groetjes, Hannie"

4.5

29 augustus 2021

Sylvia
4.35

Op basis van 40 beoordelingen

Jeroen

"Hallo Madelief, ik heb jou als een voortreffelijk medium ervaren die snel tot de juiste antwoorden op de meest ingewikkelde vragen kan komen. Toppertje ben je. Groetjes, Jeroen"

4.5

29 augustus 2021

Madelief
4.3

Op basis van 39 beoordelingen

Hilde

"Hallo Inez & Maarten, het was een fijn gesprek en ik ben heel blij met wat jullie doorkregen en voelden. Het bevestigde mijn gevoel. Het gaat echt goed komen. Alles vertellen jullie duidelijk en helder. Hartelijk dank. Liefs, Hilde"

4.5

28 augustus 2021

Inez & Maarten
4.35

Op basis van 37 beoordelingen

Tamara

"Bedankt voor al de steun de afgelopen dagen Dakota, we hebben een goed gesprek gehad, en je hebt mij zeker vooruit geholpen. Groetjes, Tamara"

4.5

28 augustus 2021

Dakota
4.35

Op basis van 39 beoordelingen

Clair

"Hoi Esther, ik heb net een consult gehad met jou en ben hier echt blij mee. Niets is een beetje of ongeveer, duidelijk wat ze mag zien en ook in de tijdsaanduiding is ze duidelijk. Zeer waardevol. Dank voor alles. Liefs, Clair"

4.5

27 augustus 2021

Esther
4.3

Op basis van 38 beoordelingen