Klantervaringen


Sara

"Hallo Haya & Jasper, dank jullie wel om de vragen die ik stelde niet vreemd te vinden. De keuze waar ik voor stond voor mijn eigen geluk ben ik nu aan het maken en alles aan het regelen. Veel liefs, Sara"

4.5

17 augustus 2021

Haya & Jasper
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Dominique

"Hoi Storm, het was een heel verhelderend en warm gesprek met jou. Alles wat je vertelde kon ik plaatsen. Ik heb nu rust en ga me concentreren op mijn eigen leven. Liefs, Dominique"

4.5

16 augustus 2021

Storm
4.35

Op basis van 41 beoordelingen

Helga

"Hallo Storm, ik ben zo blij dat ik met jou gesproken heb, het kwartje is eindelijk gevallen na lange tijd. Je had mij geen beter advies kunnen geven. Hartelijk dank. Liefs, Helga"

4.5

16 augustus 2021

Richard
4.35

Op basis van 39 beoordelingen

Anita

"Hallo Ivo, je bent een goed medium maar ook een man met veel wijsheid en humor. Voelt mensen goed aan en ook wat er allemaal gebeuren gaat. Fijn om met jou te spreken. Lieve groetjes, Anita"

4

15 augustus 2021

Ivo
4.05

Op basis van 19 beoordelingen

Mike

"Hoi Mark, ik kan niets anders zeggen dan dat je een top medium bent. De manier waarop jij mij geholpen hebt is formidabel. Ik kom zeker terug bij jou. Groet, Mike"

4.5

15 augustus 2021

Mark
4.35

Op basis van 58 beoordelingen

Ida

"Hoi Lya & Leon, jullie klinken ontzettend helder en positief. Zijn zeer ervaren met het lezen van de Astrologie in combinatie met jouw vraag. Echt een aanrader. Liefs, Ida"

4

14 augustus 2021

Lya & Leon
4.35

Op basis van 30 beoordelingen

Ciska

"Hallo Boaz & Davey, bedankt dat jullie tijd voor mij hebben genomen. Alles wat er is gezegd klopt. Ik vind jullie hele fijne mensen met veel positieve energie. Goed in jullie werk, en hebben mij goed geholpen. Nogmaals bedankt. Groetjes, Ciska"

4

14 augustus 2021

Boaz & Davey
4.4

Op basis van 32 beoordelingen

Berry

"Hi Tess & Finn, een heel fijn paar om mee te praten, door jullie positiviteit veranderd ook iemands kijk op dingen zoals jullie bij mij hebben gedaan. Warme groet, Berry"

4.5

13 augustus 2021

Tess & Finn
4.45

Op basis van 30 beoordelingen

Jan

"Hallo Noor, ik heb heel fijn met jou gesproken. Je krijgt steeds duidelijk door wat er gaat komen. Je geeft me weer vertrouwen en bent erg zuiver en lief. Groet, Jan"

4

13 augustus 2021

Noor
4.4

Op basis van 34 beoordelingen

Jantine

"Hoi Sylvia, jij krijgt heel zuiver door wat er speelt en kan je daarnaast goed ondersteunen en sturen in de meest positieve zin van het woord. Ik wil je daar hartelijk voor bedanken. Liefs, Jantine"

4

12 augustus 2021

Sylvia
4.35

Op basis van 40 beoordelingen