Klantervaringen


William

"Hoi Abel, ik wilde jou nog even bedanken voor jouw hulp bij mijn problemen, ik heb het juiste advies daarvoor gekregen. Ik kom zeker nog eens terug bij jou. Groet, William"

4

12 augustus 2021

Abel
4.5

Op basis van 24 beoordelingen

Willem

"Hoi Madelief, jij bent voor mij een toppertje. Jij beantwoorde mijn vraag zonder dat je mij ook maar een enkele vraag hebt gesteld. Het is wonderbaarlijk. Groetjes, Willem"

4.5

11 augustus 2021

Madelief
4.3

Op basis van 39 beoordelingen

Maarten

"Hallo Inez & Maarten, wat een fantastisch Medium koppel zijn jullie, heel duidelijk met jullie advies, en wijze raad. Ik kan nu weer verder met mijn leven. Mijn dank is groot. Groet, Maarten"

4.5

11 augustus 2021

Inez & Maarten
4.35

Op basis van 37 beoordelingen

Bernadette

"Hoi Dakota, wat zou ik zonder jouw advies en goede raad gemoeten hebben. Ik ben je enorm dankbaar. Lieve groet, Bernadette"

4

11 augustus 2021

Dakota
4.35

Op basis van 39 beoordelingen

Britt

"Hoi Esther, het was weer een geweldig consult. Je hebt me weer prima op weg geholpen. Ik kom zeker snel terug. Groetjes, Britt"

4

11 augustus 2021

Esther
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Sem

"Hallo Violette, je bent een topper. Het verbaasde me om te horen dat je precies wist wie ik was en wat er was besproken na al die tijd. Je bent echt mijn nr. 1. Groetjes, Sem"

4.5

09 augustus 2021

Violette
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Bret

"Hallo Anne, fijn je gesproken te hebben. Je geeft duidelijke en heldere adviezen op een prettige manier. Groet, Bret"

4

09 augustus 2021

Anja
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Coby

"Hoi Richard, ik heb jou nu al een paar keer gesproken en heel veel dingen die je hebt voorspeld zijn uitgekomen, het is echt geweldig. Groetjes van Coby"

4

08 augustus 2021

Richard
4.35

Op basis van 39 beoordelingen

Annemarie

"Hoi Haya & Jasper, het gesprek van afgelopen weekend heeft mij heel goed gedaan. En de dingen die jullie benoemden, waren heel kloppend. Ik wilde jullie daar nogmaals voor bedanken. Groetjes, Annemarie"

4

08 augustus 2021

Haya & Jasper
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Ellemieke

"Hallo Leilani, heel erg bedankt voor het fijne gesprek van net. Ik vond het heel verhelderend, je voelde mij en de situatie goed aan. Groet, Ellemieke"

4

07 augustus 2021

Leilani
4.3

Op basis van 38 beoordelingen