Klantervaringen


Emma

"Hallo Violette, ik wil je alsnog bedanken voor je goede adviezen en tips. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik ben niet meer bang voor een afwijzing. Liefs, Emma"

4.5

27 augustus 2021

Violette
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Anna

"Hoi Anja, je bent een topper. Dank voor je steun de afgelopen tijd. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst. Liefs, Anna"

4

26 augustus 2021

Anja
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

José

"Hallo Haya & Jasper, recht door zee, en mensen met veel levenservaring en het hart op de goede plek, dat is precies wat ik nodig had. Groetjes, José"

4.5

26 augustus 2021

Haya & Jasper
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Ronald

"Hallo Richard, voor mij ben jij echt de beste Paragnost die er bestaat. Duidelijk en eerlijke antwoorden. Een mens mag zich gelukkig prijzen met jouw input. Groetjes, Ronald"

4.5

25 augustus 2021

Richard
4.35

Op basis van 39 beoordelingen

Brian

"Hoi Storm, na ons consult ben ik direct begonnen met het verwerken van jouw inzichten en ik moet zeggen dat het mij een stuk verder heeft gebracht in mijn huidige leven. Mijn dank is groot. Groet, Brian"

4.5

25 augustus 2021

Storm
4.35

Op basis van 41 beoordelingen

Gaby

"Hallo Storm, ik wil je graag op deze manier bedanken voor het consult. Wat ben jij een bijzonder mens ik hoop dat je veel mensen mag helpen op deze manier. Liefs, Gaby"

4.5

24 augustus 2021

Storm
4.35

Op basis van 41 beoordelingen

Floor

"Hallo Leilani, wat fijn dat ik je op deze wijze weer kan raadplegen. Je hebt me precies verteld hoe ik mijn zaak aan moet pakken en het was de moeite waard het is gelukt. Liefs, Floor"

4.5

24 augustus 2021

Leilani
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Josephine

"Hi Ivo, we hebben zojuist een fijn gesprek gehad. Je bent recht door zee en eerlijk. Ik ben erg benieuwd of het zo zal gaan gebeuren zoals jij het schetste. Tot snel. Groetjes, Josephine"

4.5

23 augustus 2021

Ivo
4.05

Op basis van 19 beoordelingen

Sara

"Hoi Lya & Leon, super bedankt voor het verhelderend gesprek. Jullie geven me een fijn gevoel als ik met jullie spreek over mijn werk. Dank jullie wel voor alle adviezen en vooral voor de goede adviezen. Groetjes, Sara"

4.5

23 augustus 2021

Lya & Leon
4.35

Op basis van 30 beoordelingen

Niels

"Hoi Boaz & Davey, ik heb zelf al meerdere keren met beide heren gesproken, maar ik wilde toch nog een keer mijn bewondering voor beiden uitspreken. Groet, Niels"

4.5

22 augustus 2021

Boaz & Davey
4.4

Op basis van 32 beoordelingen