Klantervaringen


Sonja

"Hoi Inez & Maarten, wat een fijn en heel duidelijke uitleg ik hoop dat alles uitkomst maar daar vertrouw ik wel op. Groetjes, Sonja"

4

Jasmine

"Hoi Anja, dank je wel voor je fijne woorden. Had even een bevestiging nodig van wat ik zelf ook voel maar zo aan twijfel doordat af en toe het vertrouwen even weg is. Liefs, Jasmine"

4
Anja
4.6

B.B.

"Het is een hele begripvolle en waardige consulent, voelt de dingen goed aan. Is een echte aanrader. Groet, B.B."

5
Mark
4.7

Anna

"Hoi Anja, je bent een topper. Dank voor je steun de afgelopen tijd. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst. Liefs, Anna"

4
Anja
4.6

Arend

"Wat een mooie eerlijk gesprek. Fijn om te weten dat ik sterk ben en de weg die ik kies okay is. Je spreekt duidelijke taal. Bedankt, Arend"

4
Sylvia
4.7

Hennie

"Zoals iedere keer was het consult met jullie top Lya & Leon. Jullie zijn mijn engelen haha. Ik spreek jullie snel weer. Groetjes, Hennie"

4

Lia

"Hoi Sylvia, dankbaar ben ik , ja dat is het juiste woord. Zat echt diep in de put maar jij hebt mij weer hoop gegeven. Liefs, Lia"

5
Sylvia
4.7

Sofie

"Hi Boaz & Davey, dit is goed voor mij geweest, ik heb het gevoel dat ik weer verder kan en dat er nieuwe deuren voor mij open gaan. Bedankt ook voor de inzichten. Groetjes, Sofie"

5