Klantervaringen


Tanja

"Deze topper weet heel veel. Heeft mij goed geholpen en heeft alles zo goed verwoord. Ik wil je bedanken voor het mooie consult. Liefs, Tanja"

4
Mark
4.7

Johan

"Ben altijd blij om met jullie te spreken Lya & Leon, zeker omdat jullie het ook altijd bij het rechte eind hebben. Jullie horen mij snel. Johan"

4

Suzan

"Sylvia viel met de deur in huis, met de rake typering van mijn relatie met mijn ex zonder dat ik iets had verteld. Daarna ook helder. Liefs, Suzan"

5
Sylvia
4.7

Martha

"Hoi, ik wil jullie nogmaals bedanken voor de steun en het begrip. Het heeft mij enorm veel energie gegeven en vertrouwen in de toekomst …"

5

Mira

"Je mag jezelf gerust een top Medium noemen Violette. Alles wat je hebt beschreven over mij klopt gewoon. Lieve groet, Mira"

5

Lissy

"Je hebt mijn ogen geopend. Ik was best sceptisch in het begin. Maar ik ben helemaal om en dat had ik niet verwacht. Warme groet, Lissy"

4
Sylvia
4.7

Hendrik

"Violette is echt mijn steun geweest in de moeilijke tijden. Heeft mij met vele kwesties geholpen. Zeker een aanrader. Groet, Hendrik"

5

Kiki

"Nooit gedacht dat er consulenten zouden zijn die mijn situatie zo goed in konden zien en hulp bieden die tot een oplossing leid. Dank, Kiki"

5

Diana

"Violete is echt oprecht ze gaat je geen dingen zeggen die je zou willen horen. Heb een prima consult met haar gehad. Groetjes, Diana"

5

Ferry

"Bedankt Inez & Maarten, jullie wisten precies hoe het allemaal in elkaar zit, ik heb weer moed gekregen. Duizend maal dank. Ferry"

4