Klantervaringen


Rosa

"Dank je wel Esther, geweldige tips van jou gekregen, ik laat ‘t je weten als er iets gebeurd. Groetjes, Rosa"

5

18 januari 2021

Esther
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Sophie

"Ik heb echt een top consult van jou mogen krijgen, jij en de Engelen hebben mij enorm geholpen ik ben je enorm dankbaar. Groetjes, Sophie"

5

17 januari 2021

Noor
4.4

Op basis van 34 beoordelingen

Daniëlle

"Ik heb een heel fijn gesprek met jullie gehad. Jullie hebben gelijk, het moet niet vanzelfsprekend zijn. Liefs, Daniëlle"

5

17 januari 2021

Haya & Jasper
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Helma

"Ik heb jullie al meerdere keren gesproken, en vertrouw op jullie voorspellingen en dat ze gaan uitkomen. Dank Boaz & Davey. Liefs, Helma"

4.5

17 januari 2021

Boaz & Davey
4.4

Op basis van 32 beoordelingen

Maria

"Lya & Leon, jullie zijn een wonder, de reading die ik heb gehad was prachtig. Jullie verdienen een hele dikke knuffel. Liefs van Maria"

4

16 januari 2021

Lya & Leon
4.35

Op basis van 30 beoordelingen

Iris

"Beste Dakota, bedankt voor jouw voorspellingen en je waarschuwing. Ik ga er zeker op letten. Liefs, Iris"

5

16 januari 2021

Dakota
4.35

Op basis van 39 beoordelingen

Rasta

"Zeer goed, super snel. En een uitermate fijn gesprek met jullie gehad Haya & Jasper. Kom snel nog eens langs. Groetjes, Rasta"

3.5

15 januari 2021

Haya & Jasper
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Marcia

"Een top en zuiver Medium, ziet de dingen helder en neemt de tijd voor je. Geeft ook goede tips om verder te komen. Dank je wel. Marcia"

4.5

15 januari 2021

Violette
4.3

Op basis van 38 beoordelingen

Emma

"Dank je wel Noor, je raakte precies de kern en geeft op een warme, liefdevolle manier duidelijk terug wat mijn situatie vraagt. Groetjes, Emma"

4.5

15 januari 2021

Noor
4.4

Op basis van 34 beoordelingen

Anoniem

"Ik sprak jou gisteren over mij nwe baan, liefde, etc. dank je wel voor jouw luisterend oor, en de inzichten. Ga zo door. Groetjes, Anoniem"

5

14 januari 2021

Richard
4.35

Op basis van 39 beoordelingen