Klantervaringen


Johan

"Ben altijd blij om met jullie te spreken Lya & Leon, zeker omdat jullie het ook altijd bij het rechte eind hebben. Jullie horen mij snel. Johan"

4

Suzan

"Sylvia viel met de deur in huis, met de rake typering van mijn relatie met mijn ex zonder dat ik iets had verteld. Daarna ook helder. Liefs, Suzan"

5
Sylvia
4.6

Mira

"Je mag jezelf gerust een top Medium noemen Violette. Alles wat je hebt beschreven over mij klopt gewoon. Lieve groet, Mira"

5

Hendrik

"Violette is echt mijn steun geweest in de moeilijke tijden. Heeft mij met vele kwesties geholpen. Zeker een aanrader. Groet, Hendrik"

5

Kiki

"Nooit gedacht dat er consulenten zouden zijn die mijn situatie zo goed in konden zien en hulp bieden die tot een oplossing leid. Dank, Kiki"

5

Diana

"Violete is echt oprecht ze gaat je geen dingen zeggen die je zou willen horen. Heb een prima consult met haar gehad. Groetjes, Diana"

5

Nina

"Je bent een echte topper Mark. Na ons gesprek is me veel duidelijk geworden. Dank je wel voor de mooie chat. Groetjes, Nina"

5
Mark
4.7

Dirk

"Wat een super Medium ben jij Richard. Ik heb hele mooie inzichten gekregen, hier heb ik echt iets aan. Groet, Dirk"

4

Anoniem

"Heel veel dank voor je vriendelijkheid en helderheid, lieve Madelief, je bent heel zuiver. Groetjes, Anoniem"

4

Ankie

"Kort maar krachtig maar ik ga zeker aan de slag. Ik voel me nu een stuk rustiger nadat ik jou heb gesproken. Liefs, Ankie"

5
Esther
4.7