Klantervaringen


Jolanda

"Je bent zo wonderbaarlijk goed met je consulten. Je bent niet alleen fijn om mee te praten maar je kunt ook alles goed uitleggen. Liefs, Jolanda"

5
Noor
4.8

Berrie

"Goede ervaringen gehad met Ivo. Hij wist veel te zeggen en bevestigde mijn gevoel. Een aanrader. Groetjes, Berrie"

5
Mark
4.7

Ushi

"Wat een mooie mensen zijn jullie, een aanrader. Bedankt voor de kloppende antwoorden die ik kreeg Tess & Finn. Liefs, Ushi"

5

Jan

"Ongelofelijke goede kaartleggers, ongekend hoe jullie zonder hakkelen en stoten de boodschap overbrengen. Tot nu toe klopte alles. Groet, Jan"

4

Daan

"Je bent weer tot de kern gegaan en je hebt mijn onzekerheid weggenomen waardoor ik in mijn relatie de juiste stappen kan nemen. Groet, Daan"

4
Noor
4.8

Francien

"Het is een behoorlijk pittige man pff, maar hij kwam heel snel tot de kern van het probleem. Super gewoon. Warme groet, Francien"

5
Storm
4.7

Gerwin

"Hoi Boaz & Davey, bedankt maar jullie hadden weer gelijk. Hoe kan dat toch allemaal. Wat een toppertjes zijn jullie. Groet, Gerwin"

5

Dewy

"Wat Boaz & Davey zeggen klopt altijd als een bus. En in de juiste adviezen geven zijn beide ook uitmuntend. Warme groet, Dewy"

5

Dewi

"Hi lieverds, bedankt voor de snelle, mooie, duidelijke reactie. Jullie zijn engelen op aarde. Er is weer hoop voor mij. Super. Doei, Dewi"

5